Knauf Insulation

Knauf Insulation kuuluu perheomisteiseen rakennusmateriaaleja valmistavaan Knauf-konserniin, jonka vuosiliikevaihto ylittää 5 miljardia.

Kuulumme maailman johtavien eristemateriaalivalmistajien joukkoon. Toimimme yli 50 maassa, ja meillä on yli 30 tuotantolaitosta. Valmistamme Iso-Britanniassa ja Venäjällä sijaitsevissa tehtaissamme laadukkaita eristeitä pohjoismaisille rakennusmarkkinoille.

Ylivoimainen valikoimamme koostuu erittäin energiatehokkaista tuotteista, koska investoimme tutkimukseen ja tuotekehitykseen. ECOSE® Technologyn ansiosta Knauf Insulation tarjoaa tehokkaasti ympäristöä säästävää mineraalivillaa. Puristepakkaukset ja innovativiset puhallusvilla raktkaisut nostavat meidät eristysalan kärkeen.

Pohjoismainen ilmasto asettaa eristämiselle tiukat vaatimukset. Täkäläisiin rakennusmenetelmiin mukautettu Knauf Insulationin valikoima sisältää myös uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat mukavia ja energiatehokkaita. Pitkällä aikavälillä tehtävä yhteistyö asiakkaidemme kanssa kuvaa tapaamme työskennellä.

ECOSE technology
ECOSE technology

Ensimmäinen ja alkuperäinen luonnollisesti ruskea mineraalivillaeriste on valmistettu käyttämällä ECOSE-tekniikkaa. Luonnollisesti kasvaneiden materiaalien väliin ei lisätä formaldehydipitoista sidosainetta.

Referenssin haku

Eristysalueemme
Teknisk support

Hitta rätt produkt