PAREMPIA RAKENNUKSIA, PAREMPI PALOTURVALLISUUS

Yhteistyössä Fire Safe Europen kaltaisten järjestöjen, rakennusalan asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa korostamme päätöksentekijöille vaarallisia puutteita eurooppalaisissa paloturvallisuussäädöksissä.

IMPROVED BUILDINGS, IMPROVED FIRE SAFETY

Knauf Insulation tarjoaa laajan valikoiman A1 ja A2 paloturvallisuustason eristeitä, jotka täyttävät kaikki rakennusten vaatimukset: kivivillapohjaiset ThermoShell- ja ETICS-järjestelmät, lasimineraalivillapohjainen ECOSE-teknologia, Heraklith, MineralPlus ja kivimineraalivillalevyt.

Mutta ne eivät riitä varmistamaan paloturvallisia ratkaisuja. Rakennettu ympäristö muuttuu. Uusia tuotteita ja materiaaleja asennetaan sekä innovatiivisia rakennusmenetelmiä otetaan käyttöön. Uskomme, että koko rakentamisen arvoketju tarvitsee tiukat säännökset. Tämä tarkoittaa, että rakennukset tulee tehdä tulenkestäväksi jo suunnitteluvaiheessa.

 

RAKENNUSTEN PALOTURVALLISUUS ON PÄIVÄNPOLTTAVA AIHE

Uudisrakennuksista tulee yhä innovatiivisempia ja peruskorjaaminen muuttaa nykyistä rakennuskantaa – tilaisuuksia tehdä rakennuksista paloturvallisempia ei saa jättää käyttämättä.

PALOKATKOJEN LISÄÄMINEN

Yhä useammassa Euroopan maassa vaaditaan palokatkoja rakennusten paloturvallisuuden parantamiseksi. Muissa maissa noudatetaan tätä esimerkkiä.