News

Uusi päävarasto tekee toimituksista nopeampia ja varmempia
By itradmin on lokakuu 25, 2016

Laadukkaat tuotteet eivät riitä, vaan lähes yhtä tärkeitä ovat nopeat toimitukset ja toimitusvarmuus.

Laadukkaat tuotteet eivät riitä, vaan lähes yhtä tärkeitä ovat nopeat toimitukset ja toimitusvarmuus.
Knauf Insulation on vahvistanut logistiikkaketjuaan ja suurentanut varastonsa kapasiteettia siirtämällä Ruotsin päävarastonsa Eskilstunaan.

– Laajentuessamme tarvitsemme luotettavaa varastokapasiteettia. Lisäksi uuden varastomme sijainti on täydellinen: lähellä moottoritietä ja strategisesti hyvässä paikassa Mälardalenin alueella, kertoo Knauf Insulation Nordenin logistiikasta vastaava Ronni Bjørneler.
Knauf Insulationin Ruotsin päävarasto muutti viime keväänä Hägerstenistä Tukholman liepeiltä Eskilstunaan. Syy muuttoon oli, että Knauf Insulation tarvitsi pakkauslavoilleen lähes kaksi kertaa nykyisen kokoisen tilan.

Optimaalinen

– Uusi varasto antaa meille yli kaksinkertaisen tilan pakkauslavoja varten, ja tiloissa on vielä lähes toinen mokoma laajennusvaraa. Lisäksi varasto ja sen sijainti on meidän kannaltamme optimaalinen. Voimme esimerkiksi ottaa vastaan kymmenen kuorma-autoa lastaukseen ja saman määrän lastin purkuun, Ronni Bjørneler sanoo.
Muutto Eskilstunaan – Keski-Ruotsin alueen nopeasti kasvavaan logistiikkakeskukseen – tehostaa kuljetuksia kaikin tavoin.
– Nopeammat ja sujuvammat kuljetukset hyödyttävät asiakkaitamme ja vähentyneet ympäristövaikutukset hyödyttävät meitä kaikkia.