KNAUF INSULATION JATKAA POHJOISMAIDEN KEHITYSTÄ

By itradmin
maaliskuu 22, 2017

Knauf Insulation on hiljattain nimittänyt kaksi edustajaa Suomessa tukemaan yhtiön kasvavaa markkinaosuutta ja eristemyynnin kehitystä läpi pohjoismaiden. Lisäksi Knauf Insulation on rekrytoinut Norjassa, Ruotsissa ja Tan

Knauf Insulation on hiljattain nimittänyt kaksi edustajaa Suomessa tukemaan yhtiön kasvavaa markkinaosuutta ja eristemyynnin kehitystä läpi pohjoismaiden. Lisäksi Knauf Insulation on rekrytoinut Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Tero Mäkinen liittyy Knauf Insulation aluepäällikönä ja on vastuussa myynnistä sekä teollisuuden- että vähittäiskaupan alueelle. Hänellä on monen vuoden kokemus rakennusteollisuudesta. Peter Etholen on myös nimitetty aluepäälliköksi ja hänellä on yli 20. vuoden kokemus materiaali- ja rakennusteollisuudesta. Näissä uusissa rooleissa Tero ja Peter ovat vastuussa Knauf Insulationin suhteiden kasvattamisesta ja lujittamisesta kauppiaiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Uudet nimitykset tukevat Knauf Insulation:n markkinaosuuden kasvua läpi pohjoismaiden. Uudet työntekijät on valittu auttamaan maan lasi- ja kivimineraalivillan sekä XPS eristetarjonnan edistämisessä ja vahvistamisessa.

Tero Mäkinen sanoo: "Knauf Insulationin valikoima asettaa meidät ainutlaatuiseen asemaan tarjota kattava portfolio eristysratkaisuille, jotka sopivat erilaisille käyttösovellutuksille ja odotan innolla, että pääsen strategisesti tarjoamaan niitä kaikille aloille."

Peter ja Tero ovat jo olleet apuna kehittämässä yksinkertaistettua hintarakennetta, joka ohjaa pois monimutkaisista sopimuksista ja lisäkustannuksista, joita on usein Suomen eristysmarkkinoilla.

Peter Etholen kommentoi: "Knauf Insulation:lla on kolme toimitusaluetta ja jokaisella on oma hintansa. Mitä näet, sen maksat ilman ylimääräisiä, lisättyjä toimitusmaksuja. Toimitusalue yksi etelässä on huomattavasti suurempi kuin normaalisti joten toivomme, että voimme tarjota asiakkaillemme lisäetuja tämän avulla."

Mullistavan uuden ECOSE® Technology käyttöönotto läpi mineraalivillaeristysvalikoiman korostaa Knauf Insulation pyrkimystä valmistaa tuotteita vähäisimmällä vaikutuksella ympäristöön. Knauf Insulationin mineraalivillatuotteet, jotka on tehty ECOSE Teknologiaa käyttäen, ovat erilaisia koska ne on tehty mullistavalla, uudella, formaldehydivapaalla sideaineella joka perustuu nopeasti uusiutuviin materiaaleihin petrokemikaalien sijasta.

Eriste, joka on valmistettu uudella prosessilla ei ainoastaan säästä ympäristöä vaan Knauf Insulationin tuotteet, jotka on tehty ECOSE Technology käyttäen, eivät myöskään sisällä väriaineita tai lisättyjä formaldehydeja, jolloin tuloksena on `erinomaisen pehmeä`, hajuton ja helppokäyttöinen villa.

Lisätietoa Knauf Insulationin tuotevalikoimasta löydätwww.knaufinsulation.fi.

- LOPPU -