KESKITY OSAAMISEEN
KESKITY OSAAMISEEN

Yksi suurimmista esteistä energiankulutukseltaan vähäisen ja kestävän kehityksen vaatimukset täyttävän rakennetun ympäristön saamiseksi aikaan on sen varmistaminen, että rakennukset toimivat odotetulla tavalla. Niiden suunnitteleminen ei ole helppoa, koska niitä käytetään eri tavoin.

Knauf Insulation etsii vastauksia siihen, mitä rakennuksissa tapahtuu ja miksi. Jotta rakennusten toiminnan ymmärtäminen nousee uudelle tasolle,

TESTAAMME RAKENNUKSIA

Vuosia kestäneiden laajamittaisten tutkimusten tuloksena paneudumme rakennusten energiatehokkuuteen ja eristämiseen: arvioinnista ja asentamisesta huolelliseen tarkkailemiseen ja tietojen analysoimiseen. Teemme yhteistyötä johtavien korkeakoulujen ja rakennusfysiikan tutkimuslaitosten kanssa, jotta rakennuksia opitaan ymmärtämään paremmin esimerkiksi yhteislämmityskokeiden avulla (koko rakennuksen lämpöhäviöiden testaaminen).

STANDARDIEN KEHITTÄMINEN

Kehitämme standardeja rakennusten suorituskyvylle ja paloturvallisuudelle. Yhteistyössä paloturvallisuus- ja rakennusasiantuntijoiden sekä Fire Safe Europe -kollegoidemme kanssa osoitamme, kuinka rakennusten lämpöeristysvaatimusten muuttuminen vaikuttaa paloturvallisuuteen ja miten Euroopan maissa reagoidaan.

ASIANTUNTIJAVERKOSTON KOKOAMINEN

Teemme yhteistyötä johtavien rakennusalan tutkijoiden, arkkitehtien, käytäntöjen laatijoiden sekä rakentamisen arvoketjun kanssa, jotta opitaan toteuttamaan rakennuksia, jotka toimivat suunnitellulla tavalla, uusien eristysratkaisujen toteuttamiseksi sekä tarvittavien säädösten saamiseksi aikaan, jotta tällaisia ratkaisuja toteutetaan käytännössä.

Napsauttamalla alla näkyvää linkkiä voit lukea, kuinka Knauf Insulation auttaa rakentamisen arvoketjua säästämään eristämällä.

ENERGIAN SÄÄSTÄMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ, EI VAIN TEORIASSA

Yhdistimme voimamme tutkijoiden ja rakennusfysiikan asiantuntijoiden kanssa eristyksen energiatehokkuuden vaikutusten saamiseen selville peruskorjatuissa kodeissa.