Energianeuvojille kelpaa vain paras

By itradmin on tammikuu 11, 2017

Jyderup Tømrer- og Murerforretning Aps työskentelee pääasiassa omalla alueellaan Länsi-Själlandissa Tanskassa.

Energiradgivare Knauf

Jyderup Tømrer- og Murerforretning Aps on myös sertifioitu energianeuvoja.Eristykseen kelpaa vain kaikkein paras.
– Knauf Insulationilla on monia etuja, ja valitsemme Supafil Framen ja Supafil Loftin kaikkiin eristystöihimme sekä uudisrakennuksille että peruskorjauksiin. Vanhempi talo, joka energiaperuskorjataan,
voi siirtyä korjauksen valmistuttua helposti energialuokasta G luokkaan C. Tämä tarkoittaa talon omistajalle suuria säästöjä lämmityskustannuksissa.Eris

Jyderup Tømrer- og Murerforretning Aps työskentelee pääasiassa omalla alueellaan Länsi-Själlandissa Tanskassa. Sillä on kymmeniä työntekijöitä. Sen toiminta kasvaa
jatkuvasti paikallisen kontaktiverkoston ja tyytyväisten asiakkaiden ansiosta.
Asiat olivat toisin, kun Tanskassa alkoi talouskriisi vuonna 2007. Silloin katosi paljon työpaikkoja, joita tällä hetkellä yritetään luoda uudelleen
voimakkaasti ja ansioituneesti.
– Mikään toimeksianto ei ole liian pieni ja kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä, sanoo Andreas Poulsen,
joka vastaa yrityksen hallinnosta ja markkinoinnista.
Yritys suorittaa käytännössä katsoen kaikkea rakentamiseen ja peruskorjaukseen liittyvää uudisrakentamisesta ja rakennusten laajentamisesta
peruskorjaukseen, kattotöihin sekä ovien ja ikkunoiden asennukseen. Lisäksi se on sertifioitu energianeuvoja.

SUURET SÄÄSTÖT

– Ohjaamme asiakkaitamme siten, että he saavat parhaat tuotteet oikeisiin paikkoihin, sanoo Andreas Poulsen ja jatkaa.
– Talon omistaja voi säästää todella paljon, kun hän antaa meidän käydä läpi koko talon ja tutkia, missä tarvitaan parannuksia ja mitä pitää tehdä.
Tärkeä työkalu on lämpökuvaus, jonka avulla nähdään tarkasti, mistä talo menettää lämpöä ja missä sen eristystä on lisättävä.
– Tiedämme kokemuksesta, mitkä talon osat tarvitsevat eniten eristystä. Usein on kuitenkin psykologisesti tärkeää, että asiakas näkee itse omin silmin, mihin lämpö katoaa.
Se on myös lisävarmistus meille. Myös eristeen valinta tehdään huolella.
– Työskentelemme tuotteilla, jotka ovat mielestämme parhaita, ja olemme sertifioituja puhaltamaan Supafil Framea ja Loftia.
Knauf Insulationilla on monia etuja, ja valitsemme sen tuotteet kaikkiin eristystöihin siksi, että ne ovat tehokkaampia ja edullisempia kuin muut kokeilemamme tuotteet.

PERUSTEELLISESTI KOULUTETTU

Laatu ulottuu myös toteutukseen. Yrityksen henkilöstö on koulutettu Knauf Insulationin kursseilla ja sertifioitu. Lisäksi henkilöstö pitää säännöllistä yhteyttä Knauf Insulationiin, jolta se saa vinkkejä ja ideoita
ja pysyy näin ajan tasalla. Tämän ansiosta henkilöstö pystyy antamaan asiakkailleen parhaan palvelun. Kaikki työntekijät käyttävät tietenkin työskennellessään sopivia suojavarusteita.
– Supafililla on tosi helppo käsitellä sekä seiniä että kattoa.
Säästämme uskomattoman paljon aikaa Knauf Insulationin tuotteilla.
Tämä ajansäästö hyödyttää sekä meitä että loppuasiakasta. Käytämme heidän tuotteitaan sekä uudisrakennuksiin että energiaperuskorjauksiin, sanoo Andreas Poulsen.
Energiaperuskorjauksen tulokset ovat hämmästyttäviä.
– Vanhempi talo, joka energiaperuskorjataan, voi helposti siirtyä energialuokasta G luokkaan C, kun saamme projektin valmiiksi.
Kiinteistön omistajalle se merkitsee paljon säästöjä lämmityskustannuksissa.
Sen lisäksi meillä Tanskassa on valtavan hyvä ja edullinen verovähennysjärjestelmä henkilöille, jotka energiaperuskorjaavat talojaan, kertoo Andreas Poulsen.tykseen kelpaa vain kaikkein paras.

– Knauf Insulationilla on monia etuja, ja valitsemme Supafil Framen ja Supafil Loftin kaikkiin eristystöihimme sekä uudisrakennuksille että peruskorjauksiin. Vanhempi talo, joka energiaperuskorjataan, voi siirtyä korjauksen valmistuttua helposti energialuokasta G luokkaan C. Tämä tarkoittaa talon omistajalle suuria säästöjä lämmityskustannuksissa.