Mikä tekee Knauf Insulation eristeistä suunnittelijan ykkösvalinnan?

By Tatyana Zhidulova
marraskuu 09, 2019

Suunnittelijoille on ensiarvoisen tärkeää löytää eriste, joka on kaikin puolin turvallinen ja luotettava. Tehdessään valintaa eristevalmistajien välillä suunnittelijoiden tulee huomioida lukuisia eri tekijöitä, sillä eristämisessä kyse on laajasti ympäristöön ja asukkaisiin vaikuttavasta asiasta.

Myös Pohjoismaiden ilmasto asettaa eristeille omat vaatimuksensa. Oikeilla päätöksillä suunnittelijat pystyvät edistämään rakentamisen turvallisuutta ja asumisen viihtymistä.

Jatkuvan kehitystyön ja patentoidun teknologiansa ansioista Knauf Insulationin eristeistä on tullut monen suunnittelijan suosikkieriste. Suunnittelijoiden mukaan Knauf Insulationin tuotteet ovat poikkeuksellisen innovatiivisia, energiatehokkaita ja suorituskykyisiä.

Seuraavassa on neljä konkreettista syytä, joilla Knauf Insulation eristeisiin luottavat suunnittelijat perustelevat valintaansa:

 • Eurofins Gold Certified Indoor Air Quality -sertifikaatti
  Knauf Insulation eristeet täyttävät kaikki vaadittavat lain edellyttämät sekä vapaaehtoiset päästöluokat Euroopassa.
   
 • Tukee kestävää suunnittelua
  Knauf Insulation eristeet ovat yhteensopivia useimpien ympäristöystävällisen rakentamisen sertifikaattien kanssa. Tuotteille on myönnetty ympäristöystävällinen ISO 1401:2015 -sertifikaatti.
   
 • Luotettavuus
  Knauf Insulation eristeiden HVAC-tuoteperhe takaa hyvän lämmön, palonkeston ja mekaanisen kulumisen keston. Tuotteet ovat CE-merkittyjä (Eurooppa-asetus, CPR 305-2011).
   
 • Turvallisuus
  Knauf Insulation eristeet ovat palamattomia (paloluokka A1). Tuotteiden sulamispiste on > 1000 °C ja eristeet valmistetaan käyttäen ISO 9000 -sertifikaattia.

Kiinnostaako Sinua kuulla lisää Knauf Insulationin eristystuotteista?

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.