Knauf Insulation – eristemarkkinoiden uusi tähti

By Tatyana Zhidulova
joulukuu 09, 2019

Knauf Insulationin eristeissä käytetty ECOSE Technology on uusi mullistava sideaineteknologia, joka haastaa perinteiset ratkaisut lukuisilla ylivertaisilla ominaisuuksillaan.

Nopeasti uusiutuviin materiaaleihin perustuva ECOSE Technology on vallankumouksellinen teknologia, joka ei sisältää minimaalisesti petrokemikaalipohjaisia tuotteita. Eristeissä käytetty sideaine on pääosin peräisin luonnon omista raaka-aineista, eikä siihen ole lisätty formaldehydiä, fenoleja tai akryylejä. Teknologia vähentää tuotteisiin sitoutuneen energian määrää tehden eristeistä poikkeuksellisen ympäristöystävällisiä.

Knauf Insulationin eristeet ovat lisäksi turvallisia, suorituskykyisiä ja tukevat kestävää suunnittelua. Tuotteille myönnetty Eurofins Gold Certified Indoor Air Quality -sertifikaatti takaa eristeiden täyttävän kaikki tarpeelliset sekä lain vaatimat vapaaehtoiset päästöluokat Euroopassa.

Asentajille Knauf Insulationin eristeiden käyttö merkitsee miellyttävämpää työympäristöä. Myös eristeiden käsittely on helppoa ja käyttäjäystävällistä. Eristeissä on aiempaa pehmeämpi tuntuma, tuotteet ovat hajuttomia ja niiden leikkaaminen on vaivatonta.

Vaikuttaisi todella siltä, että Knauf Insulationin eristeiden mullistava ECOSE Technology ei petä sille ladattuja odotuksia, vaan lunastaa lupaukset kirkkaasti.

Erinomainen käsiteltävyys, kestävyys, taattu suorituskyky ja laatu ovat tehneet Knauf Insulationin tuotteista eristemarkkinoiden uuden tähden.

Jos et vielä ole tutustunut Knauf Insulationin tuotteisiin, ole rohkeasti yhteydessä.

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.