Knauf Insulation eristeet ovat ympäristötietoisen valinta

By Tatyana Zhidulova
marraskuu 09, 2019

Ympäristökysymykset ovat viime vuosina nousseet yhä merkittävimmäksi — oli kyse minkä tuotteen valmistamisesta tai valinnasta tahansa. Yhtä lailla kysymys eristeiden ympäristöystävällisyydestä on erittäin tärkeä ja ajankohtainen niin suunnittelijoiden, asentajien kuin kuluttajien keskuudessa.

Knauf Insulation eristeissä ympäristökysymykset on otettu huomioon monella tapaa.

ECOSE Technology -sideaineteknologian ansiosta Knauf Insulation eristeet eivät sisällä lisättyä formaldehydiä tai petrokemikaalipohjaisia tuotteita.

Teknologia vähentää eristeisiin sitoutunutta energiaa, mikä tekee Knauf Insulationin tuotteista poikkeuksellisen ympäristöystävällisiä.

Sideaineissa käytetty raaka-aine on lisäksi uusiutuva korvaten perinteiset fossiilisiin polttoaineisiin pohjautuvat materiaalit. Uusiutuvan raaka-aineensa ansiosta tuotteet vähentävät CO2-päästöjä ja säästävät energiaa.

Knauf Insulation eristeiden ympäristöystävällisyyttä tukee myös tuotteiden luonnollisuus, sillä eristeet eivät sisällä valkaisu- tai väriaineita. Tuotteet ovat myös päästöttömiä (Eurofins Indoor Air Comfort), mikä tekee eristeiden asentamisesta helppoa ja turvallista. Ympäristökysymyksillä on merkitystä myös asumisen turvallisuuden ja viihtyvyyden kannalta.

Ympäristöystävällisyytensä ansiosta Knauf Insulation eristeitä onkin tullut monen vastuullisen ja ympäristötietoisen suunnittelijan ja asentajan ykkösvalinta. Lienee perusteltua ennustaa, että tulevaisuudessa ympäristökysymysten merkitys eristeiden valinnassa tulee vain kasvamaan. Knauf Insulation haluaa myös jatkossa olla kehityksen eturintamassa rakentamassa ympäristöystävällisiä eristysratkaisuja.

Kiinnostaako Sinua kuulla lisää Knauf Insulationin eristystuotteista?

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.