Knauf Insulation eristeet – huippulaatu ja kilpailukykyinen hinta yhdessä

By Tatyana Zhidulova
joulukuu 05, 2019

Pitkän historiansa ja vuosia jatkuneen kehitystyönsä ansiosta Knauf Insulationin eristeet ovat saavuttaneet eristemarkkinoilla vankan aseman.

Tänä päivänä Knauf Insulationin eristeiden puolesta puhuvat niin asentajat kuin suunnittelijatkin. Yrityksen tavoite edistää asumisen mukavuutta ja parantaa rakentamisen energiatehokkuutta ovat tehneet Knauf Insulationista alan edelläkävijän, jonka tuotteisiin voi aina luottaa.

Erityisen poikkeuksellisia Knauf Insulationin eristeet ovat mullistavan ECOSE Technologyn ansiosta, joka tekee eristeistä harvinaisenturvallisia ja helppokäyttöisiä. Eristeet eivät sisällä valkaisu- tai väriaineita, eivätkä myöskään lisättyjä fenoleja tai akryylejä. Lisäksi eristeiden valmistuksessa käytetään uusiutuvaa raaka-ainetta, mikä auttaa säästämään energiaa ja vähentämään CO2-päästöjä.

Knauf Insulationin eristeet ovat siis poikkeuksellisen luonnollisia ja ympäristöystävällisiä, mutta yhtä lailla niiden suorituskyky on huippuluokkaa. Tuotteet ovat paloturvallisia, päästöttömiä ja ne eristävät tehokkaasti lämpöä, ääntä ja kestävät hyvin kosteutta. Myös eristeiden käsittely on helppoa ja miellyttävää.

Perustellusti voidaan todeta, että vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja suorituskyky yhdistyvät Knauf Insulationin eristeissä varsin optimaalisella tavalla.

Kysy rohkeasti lisää Knauf Insulationin eristeistä ja totea eristeiden ylivertaisuus itse!

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.