Etsitkö turvallista, kestävää ja ympäristöystävällistä eristettä? Vastaus on Knauf Insulation

By Tatyana Zhidulova
joulukuu 09, 2019

Knauf Insulation on pyrkinyt kunnianhimoisesti kehittämään eristystuotteitaan yhä paremmiksi. Tuotteiden halutaan olevan niin laadukkaita, kestäviä ja suorituskykyisiä kuin mahdollista.

Tärkeää kehitystyössä on pitää mielessä ominaisuudet, jotka ovat merkityksellisiä eristeiden käyttäjille. Näin ollen esimerkiksi suunnittelijoiden erityisesti arvostama vastuullisuus ja asentajille olennainen käyttäjäystävällisyys on huomioitu kehitystyössä mahdollisimman perusteellisesti.

Lukuisten innovaatioiden ja parannusten myötä Knauf Insulationin eristeissä yhdistyy tänä päivänä monta erinomaista ominaisuutta, jotka vastaavat poikkeuksellisen hyvin käyttäjien vaativiin tarpeisiin.

Eristeisiin liitettävät laatutekijät vaihtelevat eri kohderyhmissä. Knauf Insulationin tuotteissa erilaisiin tarpeisiin on kuitenkin onnistuttu vastaamaan varsin kattavasti.

Paloturvallisuus, kosteudenkesto sekä kyky eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä ovat muutamia kilpailutekijöitä, joita eristeiden käyttäjät arvostavat. Samoin Knauf Insulationin eristeet saavat kiitosta helposta muotoiltavuudestaan ja luonnollisuudestaan. Lisäksi tuotteiden lambda-arvo 33 takaa eristeille erinomaisen eristyskyvyn ja aiempaa pienemmän energiakulutuksen.

Knauf Insulationin eristeiden turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tukevat erinomaisesti kestävää rakentamista ja parempaa asumismukavuutta. Tuotteiden kehitystyössä on huomioitu paitsi laatutekijät myös ympäristö, vastuullisuus ja tulevaisuus.

Haluatko kuulla lisää Knauf Insulationin eristeistä?

lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.