Eristämisen ei tarvitse olla hankalaa. Näillä Knauf Insulation tuotteilla onnistut!

By Tatyana Zhidulova
joulukuu 06, 2019

Knauf Insulation on pyrkinyt tekemään eristämisestä mahdollisimman miellyttää, helppoa ja turvallista. Tuotteiden korkea laatu ja valikoiman kattavuus takaavat, että Knauf Insulationin eristeistä löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Seuraavassa esittelemme Knauf Insulationin eristetuotteet ja niiden keskeiset ominaisuudet:

Ecoblanket-eristerullat puurunkoihin

Ecoblanket-mineraalivilla on kevyttä ja sen ominaispaino on alhainen. Rullavilla on monikäyttöistä ja sen Push-fit-ominaisuus nopeuttaa tuotteen asentamista. Ecose Technology -teknologia takaa eristeiden ympäristöystävällisyyden.

- Paloluokka A1
- CE-merkitty
- Lämmönjohtavuus 0,035 W/mK

Ecobatt-eristelevyt

Ecobatt-mineraalivilla sopii sekä lämmön- että äänieristämiseen. Eristelevyt ovat vain vähän pölyäviä, hajuttomia, eivätkä ne ärsyttävät ihoa vähemmän kuin perinteiset lasivillat. Push-fit-ominaisuuden ansiosta eristelevyjen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

- Paloluokka A1
- CE-merkitty
- Lämmönjohtavuus 0,033 ja 0,035 W/mK

Mineraalivilla Acoustic

Acoustic-mineraalivillalevy sopii erityisesti asuntojen äänieristämiseen (esim. väliseinien, lattioiden ja huoneistojen välisten seinien eristäminen). Tuote soveltuu myös jo olemassa olevien seinien äänieristyksen parantamiseen.

- Joustava
- Paloluokka A1
- CE-merkitty

Mineraalivilla kanavaeriste
Kanavaeriste on vahva ja joustava rulla ja se on valmistettu palamattomasta mineraalivillasta. Eristeen toinen puoli on päällystetty kirkkaalla O-luokat alumiinifoliolla.

- Lämmönjohtavuus 0,033 W/mK

Supafil Frame -puhalluseriste

Blow-In-Blanket System (BIBS) on patentoitu menetelmä, joka koostuu verkon taakse puhallettavasta mineraalivillaeristeestä. Tuote soveltuu sekä uusien että olemassa olevien rakennusten eristämiseen ja sitä voidaan käyttää myös avoimien ullakkotilojen ja harjakattojen eristämisessä.

- CE-merkitty

Supafil Frame -verkko

Supafil Frame on läpikuultava verkko, joka kiinnitetään runkotolppiin. Tämän jälkeen Supafil Frame -eriste puhalletaan verkon taakse syntyneeseen koteloon.

Haluatko kuulla lisää Knauf Insulationin eristeistä? Ota rohkeasti yhteyttä ja totea itse, miten helppoa eristäminen voi olla!

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.