Seinä

Lasivillalevyt ja -rullat

ECOBATT-lasivillalevyt ja ECOBLANKET-lasivillarullat ovat monikäyttöisiä ja kevyitä. Saatavana on useita kokovaihtoehtoja. Ne ovat vankkatekoisia ja CE-merkittyjä, ja niillä on korkein A1-paloluokitus (eivät pala). Asentaminen sujuu nopeasti, joten ne soveltuvat mainiosti erilaisiin lämmön- ja akustiseen eristämiseen.

Knauf Insulationin eristeitä voidaan käyttää kaikissa seinissä. Uusissa rakennusmääräyksissä ja -normeissa vaaditaan tehokasta eristämistä. Nämä vaatimukset täytetään joko valitsemalla tehokkaampia eristeitä tai käyttämällä eristeitä paksumpina kerroksina. Kun valitaan eristys, huomioon täytyy ottaa asennuksen helppouden, kestävyyden, suorituskyvyn ja kustannusten kaltaisia tekijöitä. Knauf Insulationin eriste suojaa tulipalolta ja ääneltä, mutta ennen kaikkea se on termisestä suorituskykyinen. Knauf Insulationin eristeet soveltuvat useimpiin seiniin.

Supafil-puhallusvilla

Puhallusvillasta on tullut uuden tekniikan ja dokumentoidusti hyvien tuloksien ansiosta turvallinen ja mielenkiintoinen vaihtoehto perinteiselle eristämiselle. Supafil Loft ja Frame eristävät koko rakennuksen tehokkaasti, myös avoimet ullakot ja suljetut rakenteet. Ne säästävät rakentamiseen kuluvaa aikaa ja rahaa – sekä eristävät pitkään säästäen energiaa.