Knauf Insulation ja eristämisen uusi sukupolvi

By Tatyana Zhidulova
lokakuu 17, 2019

Knauf Insulation hyödyntää eristystuotteidensa valmistuksessa vallankumouksellista sideaineteknologiaa, joka vähentää tuotteisiin sitoutuneen energian määrää ja tekee eristeistä poikkeuksellisen ympäristöystävällisiä.

Mullistavan ECOSE Technologyn ansiosta Knauf Insulationin mineraalivillatuotteet näyttävät ja tuntuvat erilaisilta muihin markkinoilla oleviin eristeisiin verrattuna. ECOSE Technology -menetelmän teknologiassa ei hyödynnetä petrokemikaalipohjaisia tuotteita, vaan teknologia perustuu nopeasti uusiutuviin, luonnollisiin materiaaleihin.

Knauf Insulationin ECOSE Technology -mineraalivilla onkin ensimmäinen mineraalivilla, jossa ei käytetä alkydeja eikä muita petrokemian tuotteita ja siksi sen väri on luonnollisen ruskea. Lisäksi tuotteet ovat pehmeitä käsitellä, hajuttomia, vain vähän pölyäviä ja niiden leikkaaminen on helppoa.

Seuraavassa käymme läpi neljä merkittävää ominaisuutta, jotka kaikki yhdistyvät Knauf Insulationin ECOSE Technology -mineraalivillatuotteissa:

- Sideaine ilman lisättyä formaldehydiä
Tuotteissa käytettävä sideaine on valmistettu luonnon omista raaka-aineista. Tuotantoprosessissa sideaineeseen ei lisätä formaldehydiä, eivätkä ECOSE Technology -menetelmällä valmistetut tuotteet sisällä fenoleja tai akryylejä.

- Luonnollisuus
ECOSE Technology -menetelmällä valmistetut tuotteet ovat luonnollisia, eivätkä ne sisällä valkaisu- tai väriaineita. Luonnollisuutensa ansiosta tuote on päästötön (Eurofins Indoor Air Comfort).

- Suorituskyky
Tuotteet eristävät tehokkaasti lämpöä ja kestävät hyvin kosteutta. Lisäksi tuotteet ovat paloturvallisia (paloluokka A1) ja täyttävät kaikki vaadittavat Euroopassa ja Suomessa käytettävät standardit.

- Ympäristöystävällisyys
Sideaineen raaka-aine on uusiutuva ja korvaa perinteiset, fossiilisia polttoaineita hyödyntävät materiaalit. Näin tuotteet säästävät energiaa ja vähentävät CO2-päästöjä.

Huipputeknologiasta huolimatta Knauf Insulationin eristeiden hinta on kilpailukykyinen ja ne sisältävät kaikki perinteisten eristeiden ominaisuudet. Tuotteet eristävät tehokkaasti lämpöä ja ääntä ja ovat palonkestäviä ja pitkäkestoisia.

Ei siis ole ihme, että Knauf Insulationin eristeet ovat suosittuja eri käyttäjäryhmien keskuudessa. Siinä missä suunnittelijat ja arkkitehdit arvostavat tuotteiden vastuullisuutta ja luonnollisuutta, kiittelevät asentajat ja urakoitsijat erityisesti eristeiden käyttäjäystävällisyyttä.

Haluatko kuulla lisää Knauf Insulationin eristystuotteista?

Etsi lähin Knauf Insulation jälleenmyyjäsi.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.